نصف كوب عصير ليمون
نصف كوب شرائح ليمون
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ملعقة كبيرة كمون
قد يعجبك ايضا
ربع كوب شبت مفروم
ملح
فلفل أسود
طريقة التحضير
* اخلطى الزيت مع ملح وفلفل و كمون و عصير ليمون مع الكزبرة المفرومة و الشبت و يقلبوا جيدا مع اضافة الثوم المفروم
* رصى الكزبرة فى اسفل بايركس الفرن ثم احشى السمك بالتتبيلة المجهزة و رصيه فى البايركس و عليه باقى التتبيلة
* ضعى شرائح الليمون على السمك و رشيه بالزيت ثم ادخليه الفرن حتى ينضج تماما ثم يقدم
تعليقات
إرسال تعليق